Aripioarele de pui, tacos şi pizza au luat locul micilor şi shaormelor

Autor: Andra Stroe Postat la 26 februarie 2019 2961 afişări

Procesator de plăţi electronice Netopia Payments anunţă investiţia în startup-ul SupplyBlockchain, platformă B2B de tip SaaS (Software as a Service) care adaugă transparenţă în lanţurile logistice folosind tehnologia blockchain pentru a înregistra exact data şi locaţia produselor fizice.

Aripioarele de pui, tacos şi pizza au luat locul micilor şi shaormelor

Potrivit reprezentanţilor SupplyBlockchain, comercianţii raportează anual pierderi de miliarde de dolari la nivel mondial din cauza fraudei şi a pierderilor din lanţurile de distribuţie şi transport. În cele mai multe cazuri pierderile financiare sunt acoperite de asiguratori, însă aceste situaţii îi afectează pe toţi membrii ecosistemului comercial, fie că este vorba despre producători, distribuitori, transportatori şi nu în ultimul

Compania SupplyBlockchain, Inc. a fost înfiinţată în anul 2018 în SUA şi are în portofoliu clienţi din industriile de transport, logistică şi distribuţie de marfă. Încă de anul trecut, companiile care au decis să devină clienţi ai SupplyBlockchain şi-au redus substanţial pierderile prin folosirea acestui sistem inovator. Anul acesta, compania îşi va extinde portofoliul de clienţi din Statele Unite, pe o piaţă în care pierderile firmelor de transport, de asigurări şi de comerţ electronic sunt exponenţial mai mari.

Din echipa SupplyBlockchain fac parte Sebastian Cochinescu, fondator şi CEO al companiei SupplyBlockchain, Alin Gabriel Zainescu (VP of sales&marketing, SupplyBlockchain/Strategic Business Consultant, Zainescu Consulting), Antonio Eram (business advisor SupplyBlockchain / CEO şi co-fondator NETOPIA Payments), Felix Crişan (technical advisor SupplyBlockchain / CTO şi co-fondator NETOPIA Payments), Vlad Andrei (Strategy Advisor SupplyBlockchain / managing partner Albaron Ventures) şi Traian Paicu (legal advisor / avocat cunoscut şi angel investor).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.