Arhiepiscopia Tomisului a vândut sticle goale pentru agheasmă cu 1 leu bucata. Sunt făcute de un apropiat al lui ÎPS Teodosie

Postat la 08 ianuarie 2024 76 afişări

Arhiepiscopia Tomisului a vândut sticle goale pentru agheasmă cu 1 leu bucata. Sunt făcute de un apropiat al lui ÎPS Teodosie

Slujba de Bobotează aduce de la an la an tot mai mulţi credincioşi la Constanţa. Aproape în fiecare an oamenii s-au îmbrâncit pentru a putea lua primii cât mai multe sticle de Agheasmă Mare. Anul acesta, după ce în Ajunul Bobotezei a fost acelaşi scandal pentru sticle, se pare că Arhiepiscopia a decis ca sticlele să se dea… cu plată. Chiar dacă aceştia ar putea invoca faptul că este vorba de alte sticle, diferenţa între cele două este una foarte mică.

Sticlele pentru Agheasmă Mare se plătesc

Ştiţi cum este vorba : “ frate, frate, dar brânza e pe bani”. Se pare că de data asta este vorba de sticlele în care credincioşii puteau să ia apă sfinţită. Arhiepiscopia Tomisului s-a gândit să facă un ban „cinstit” şi profitând că cele 200.000 de sticle s-au epuizat au scos la vânzare repede un alt stoc… de sticle goale, care puteau fi achiziţionate pentru numai… 1 leu.

După ce cumpărai sticla, puteai foarte frumos să te duci să umpli cu Agheasmă Mare de la butoaiele pregătite. Sticlele sunt fabricate an de an de aceeaşi firmă, SC Aba Bino SRL, firmă care aparţine mamei unui cântăreţ şi diacon apropiat de IPS Teodosie. Întrebaţi de către jurnalişti de ce, brusc, sticlelor li s-au pus un preţ, tinerii vânzători nu au ştiut ce să spună, nedumeriţi şi ei de acest mister.

Cititi mai multe pe www.replicaonline.ro/

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apropiere,
arhiepiscopie,
vanzare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.