Are 24 de ani şi este imobilizată într-un scaun cu rotile, dar cu toatea astea are un job şi propria afacere

Postat la 29 septembrie 2016 540 afişări

Are 24 de ani şi este imobilizată într-un scaun cu rotile, dar cu toatea astea are un job şi propria afacere

Cântăreaţa de muzică populară Anamaria German ne-a arătat că poţi să ai un job chiar dacă te deplasezi în scaun cu rotile. Deşi este dependentă în parte de cei din jur, tânăra a pus pe picioare, alături de familie, o afacere cu lavandă, scrie bistriteanul.ro

Deja au trecut trei ani de cand Anamaria German este ţintuită într-un scaun cu rotile. Acum trei ani, aceasta a fost implicată într-un accident rutier, provocat de un şofer băut, în urma căruia a rămas paralizată de la brâu în jos.

Tot de trei ani, tânăra de 24 de ani se chinuie să-şi obţină cât se poate mobilitatea picioarelor, cu ajutorul unor tratamente costisitoare şi chinuitoare. Aceasta nu poate să meargă singură la toaletă, nu se poate îmbrăca singură şi nu poate să îndeplinească activităţile casnice.

Toate aceste lucruri nu au împiedicat-o însă să aibă o viaţă cât se poate de normală, cu ajutorul soţului său şi a familiei. Mai mult, în urmă cu un an aceasta s-a şi angajat. Tânăra moderează o emisiune de folclor în Târgu Lăpuş, la Orizont TV, un post de televiziune regional. Acest job presupune deplasarea cântăreţei o dată pe săptămână 100 de kilometri până la studio, lucru pe care Anamaria nu-l consideră un inconvenient.

 Alături de familia sa, tânăra a pus pe picioare un mic business. Părinţii cântăreţei de muzică populară, care locuiesc în localitatea Dumbrava din judeţul Mureş, au plantat lavandă pe 30 de ari. Deşi este doar primul an, Anamaria deja a produs primele produse din lavandă.

„Anul trecut în octombrie am plantat butaşii, ajutată de prieteni şi vecini, iar la sfârşitul primăverii au apărut şi primele flori. Ulterior, tot prietenii şi părinţii, în special, s-au ocupat de îngrijirea lor. Am adunat florile de patru ori până acum şi am făcut primele produse”, spune Anamaria German.

Cititi mai multe pe www.bistriteanul.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.