Arafat: Tudor Ciuhodaru a distrus SMURD Iaşi

Postat la 10 ianuarie 2012 58 afişări

Deputatul UNPR, doctorul Tudor Ciuhodaru, numit consilier onorific la Ministerul Sănătăţii pe probleme de urgenţă, a distrus SMURD Iaşi, a declarat, marţi, Raed Arafat, precizând că se gândeşte la ce se va întâmpla cu urgenţa şi că speră ca profesioniştii să fie ascultaţi.

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a anunţat că l-a desemnat pe doctorul Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, consilier onorific pe probleme de urgenţă.

Subsecretarul de stat demisionar Raed Arafat a declarat că se gândeşte deja ce se va întâmpla cu sistemul medical de urgenţă după ce a aflat că a fost numit consilier "cel care a distrus SMURD-ul la Iaşi".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Arafat,
Tudor Ciuhodaru,
SMURD
/actualitate/arafat-tudor-ciuhodaru-a-distrus-smurd-iasi-9138604
9138604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.