Aproximativ 100 de metri cubi de deşeuri menajere, scoase dintr-un apartament din sectorul 3

Autor: Roxana Alexe Postat la 16 septembrie 2014 56 afişări

Aproximativ 100 de metri cubi de deşeuri menajere au fost scoase, marţi, dintr-un apartament de două camere situat în Calea Vitan, în sectorul 3 al Capitalei, la solicitarea proprietarului apartamentului şi a asociaţiei de proprietari, la intervenţie participând 50 de muncitori.

Acţiunea a fost organizată de Primăria Sectorului 3 şi firma Rosal la solicitarea proprietarului apartamentului şi a asociaţiei de proprietari, se arată în comunicatul de marţi al administraţiei publice locale.

Potrivit sursei citate, la acţiunea de curăţire, au participat 50 de muncitori de la Rosal şi echipaje ale Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 3, ulterior ridicării deşeurilor din apartament, urmând să aibă loc o acţiune de igienizare şi deratizare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
APARTAMENT,
GUNOI,
MENAJER
/actualitate/aproximativ-100-de-metri-cubi-de-deseuri-menajere-scoase-dintr-un-apartament-din-sectorul-3-13280922
13280922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.