Apple va lansa la 16 octombrie noile iPad-uri

Autor: Luiza Chiroiu Postat la 05 octombrie 2014 76 afişări

Apple va lansa la 16 octombrie noua generaţie de iPad-uri, compania încercând astfel să accelereze vânzarea de tablete, după succesul avut de cele două modele de iPhone scoase pe piaţă în septembrie, informează Bloomberg.

Apple va lansa la 16 octombrie noile iPad-uri

Compania americană va face publice versiunea de iPad de 9,7 inci (24,6 centimetri) şi varianta mai mică de tabletă, iPad mini. Anterior, blogul de tehnologie Recode a anunţat că, în cadrul evenimentului programat pentru 16 octombrie vor fi prezentate şi noi modele ale computerelor iMac.

Apple va anunţa, totodată, că a adăugat şi posibilitatea de a alege culoarea aurie pentru iPad-ul dorit, potrivit surselor Bloomberg.

De asemenea, furnizorii Apple pregătesc şi lansarea unui iPad cu un ecran de 12,9 inci, care va fi prezentat în prima parte a anului viitor.

La începutul lunii septembrie, Apple a prezentat două noi modele de smartphone, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, cu ecrane de 4,7 inci şi 5,5 inci. Compania a vândut în primul weekend de la lansarea pe piaţă a celor două echipamente un număr record de peste 10 milioane de noi iPhone-uri, cumpărătorii luând cu asalt magazinele clasice şi virtuale.

Mai mult pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apple-va-lansa-la-16-octombrie-noile-ipad-uri-13366127
13366127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.