Apple a redus la jumătate comenzile de ecrane iPhone 5 pentru primele trei luni ale anului

Postat la 14 ianuarie 2013 12 afişări

Apple a redus comenzile de componente pentru iPhone 5, din cauza cererii mai mici, iar cele de ecrane pentru primele trei luni ale anului au scăzut la aproximativ jumătate faţă de cât anticipa anterior compania.

Compania a redus comenzile şi pentru alte componente, au declarat surse apropiate situaţiei, pentru Wall Street Journal.

Apple a notificat în decembrie furnizorii în privinţa modificărilor.

Măsura indică vânzări ale iPhone 5 mai slabe decât se anticipa, precum şi declinul cererii. De asemenea, decizia vine în contextul unei concurenţe mai puternice din partea rivalului Samsung şi a altor producători de smartphone-uri bazate pe sistemul de operare Android.

Chiar dacă Apple a dat tonul pe piaţa smartphone-urilor de la lansarea primului iPhone, în 2007, Samsung, cu o ofertă mai variată, a reuşit să depăşească grupul american în funcţie de cota de piaţă. De asemenea, cererea pentru modele ieftine produse de companii chineze, precum Huawei, este în urcare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
comenzi,
iPhone 5
/actualitate/apple-a-redus-la-jumatate-comenzile-de-ecrane-iphone-5-pentru-primele-trei-luni-ale-anului-10461785
10461785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.