Apple a început vânzarea noilor modele iPhone. Analiştii anticipează vânzări record

Postat la 20 septembrie 2013 32 afişări

Apple a început vineri vânzarea noilor modele iPhone, 5S şi 5C, evenimentul fiind însoţit ca de obicei de cozi lungi formate în faţa magazinelor companiei, iar analiştii estimează un rezultat record pentru primul weekend, de până la 6 sau chiar 7 milioane de unităţi, potrivit Bloomberg.

Apple a început vânzarea noilor modele iPhone. Analiştii anticipează vânzări record

 În Munchen, peste 2.000 de oameni au aşteptat startul vânzărilor, în timp ce în Paris, la Luvru, 300 de persoane au stat la coadă pentru deschiderea magazinului Apple. La magazinul din cartierul Ginza din Tokyo s-au strâns aproximativ 800 de persoane înainte de startul programului, inclusiv oameni costumaţi în Batman sau îmbrăcaţi în stilul cofondatorului Apple Steve Jobs. Un magazin din Beijing a atras doar 50 de clienţi, întrucât cumpărătorii trebuie să se programeze online pentru a veni la magazin să-şi ridice smartphone-urile.

Lansarea din Asia şi Europa va continua pe parcursul zilei de vineri cu startul vânzărilor în Statele Unite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apple-a-inceput-vanzarea-noilor-modele-iphone-analistii-anticipeaza-vanzari-record-11365632
11365632
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.