Apartamente noi cu rate egale salariului minim pe economie

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 februarie 2014 273 afişări

West Prime Dezvoltare, o societate românească cu capital spaniol, îşi lansează primul proiect, Timişoara 58 Apartments, dezvoltat în cartierul Drumul Taberei. Complexul rezidential a fost proiectat de Gheorghe Vlaicuşi va cuprinde cinci blocuri de locuinţe pe o suprafaţă de teren de 32.000 mp.

Apartamente noi cu rate egale salariului minim pe economie

Primul dintre blocuri, totalizând 84 de locuinţe, este finalizat în proporţie de 90% şi urmează a fi scos la vânzare luna aceasta. Prin raportare la chiria unui apartament de două camere într-un bloc nou şi cu un spatiu la fel de generos, situat în aceeaşi zonă, rata unui apartament ajunge la aproximativ jumătate, în situaţia în care este achiziţionat prin credit ipotecar. Astfel, la un avans de 25%, rata pentru un apartament cu două camere este 185 de euro pe lună. În varianta contractării unui credit în lei pentru acelaşi apartament de două camere, cu un avans de 15%, rata este de doar 976 lei.

Investiţia pentru această primă fază de construcţie este de 4.2 milioane euro, neincluzând preţul terenului, şi este realizată din fonduri proprii ale West Prime Dezvoltare. Apartamentele se predau cumpărătorilor complet finisate, echipate cu obiecte sanitare şi mobilier de baie, dotate cu centrale termice şi cu contorizare individuală (apă, gaz, electricitate). Dezvoltatorul urmează să înceapă în primavară construcţia a încă două blocuri, totalizând circa 170 de apartamente, fiecare cu un regim de înălţime de P+4+2r.

West Prime Dezvoltare este parte a grupului spaniol Gran Via, care începând cu 2006 a investit aproximativ 120

milioane euro din fonduri proprii în imobiliare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apartamente-noi-cu-rate-egale-salariului-minim-pe-economie-12055943
12055943
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.