Anunţul îngrijorător făcut de un mare lanţ hotelier. Compania extinde măsurile de şomaj tehnic până în toamnă

Postat la 28 mai 2020 168 afişări

Anunţul îngrijorător făcut de un mare lanţ hotelier. Compania extinde măsurile de şomaj tehnic până în toamnă

Marriott International a anunţat recent că programul de muncă redus al angajaţilor şi măsurile de şomaj tehnic anunţate în martie şi implementate în aprilie vor fi extinse până pe data de 2 octombrie, potrivit businesstravelnews.com.

Marriott derulează de asemenea „un program de tranziţie volutară pentru asociaţii din Statele Unite care îşi doresc să părăsească această companie pentru alte oportunităţi”, potrivit declaraţiilor făcute de reprezentanţii Marriott şi citate în presa internaţională.

În plus, din cauza faptului că aşteptările de evoluţie a businessului nu vor fi întrunite, anticipează o serie de concedieri anul acesta. Marriott nu poate „să prezică în acest moment câţi asociaţi vor fi afectaţi de această situaţie sau de rezultatele tăierilor de costuri pe care le vom face”.

Declaraţia nu include detalii despre posibile închideri de hoteluri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
extindere,
masuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.