Anunţul făcut de Ryanair. Compania lansează o nouă rută din România şi anunţă reduceri la tarifele de zbor

Autor: Ioana Matei Postat la 13 aprilie 2017 510 afişări

Anunţul făcut de Ryanair. Compania lansează o nouă rută din România şi anunţă reduceri la tarifele de zbor

Compania aeriană low-cost Ryanair a anunţat că noul serviciu Oradea – Londra Stansted, operat cu o frecvenţă de 3 zboruri săptămânale, se va lansa în septembrie datorită cererii puternice din partea clienţilor români şi reprezintă o extindere a Calendarului Iarna 2017 Oradea.

Ryanair a sărbătorit noua sa rută Oradea – Londra Stansted prin scoaterea la vânzare a locurilor începând de la doar 24.99€ pentru călătorii în septembrie şi octombrie, potrivit comunicatului de presă trimis de reprezentanţii companiei. Aceste locuri, la tarif promoţional, sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, luni, 17 aprilie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
companie,
lansare,
romania,
oradea,
locuri,
londra

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.