Anunţul care ar putea îngropa Apple. Toţi oamenii care au cumpărat iPhone 6 ar putea avea această problemă

Postat la 25 august 2015 1457 afişări

Anunţul care ar putea îngropa Apple. Toţi oamenii care au cumpărat iPhone 6 ar putea avea această problemă

Apple a confirmat că una din piesele ce alcătuiesc camera foto pentru iPhone 6 Plus poate ceda în anumite cazuri, scriu cei de la Market Watch. Această defecţiune va afecta calitatea imaginilor, făcându-le neclare.

Unităţile cu această problemă au fost comercializate în perioada septembrie 2014-ianuarie 2015, iar compania a anunţat că va înlocui gratuit camerele celor care solicită acest lucru. Pentru a verifica dacă dispozitivul se încadrează în categoria respectivă, posesorii de iPhone pot intra pe site-ul Apple, la secţiunea dedicată.

Apple a înregistrat un profit record, de 18 miliarde de dolari, în primul trimestru al anului fiscal 2015, în urcare cu 38% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, datorită vânzărilor noilor modele de iPhone-uri lansate în luna septembrie a anului trecut.

Vânzările de iPhone-uri din perioada octombrie-decembrie 2014 au avansat cu 46% comparativ cu acelaşi interval din 2013, la numărul record de 74,5 milioane de unităţi, peste aşteptările analiştilor, care estimau că Apple va livra 64,9 milioane de unităţi. De asemenea, cifra este mai mare decât volumul de vânzări de iPhone-uri din întregul an fiscal 2011, când Apple a livrat 72,3 milioane de unităţi.

În luna septermbrie a anului trecut, Apple a lansat două noi modele de smartphone-uri, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. În primul weekend de la debutul pe piaţă al celor două iPhone-uri, Apple a vândut un număr record de peste 10 milioane de unităţi, cumpărătorii luând cu asalt magazinele clasice şi virtuale pentru a cumpăra telefoanele cu ecrane mari ale companiei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-care-ar-putea-ingropa-apple-toti-oamenii-care-au-cumparat-iphone-6-ar-putea-avea-aceasta-problema-14686546
14686546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.