Antreprenorul în serie a dat din nou lovitura! Care este ultimul tun dat de Radu Georgescu

Postat la 17 august 2015 490 afişări

Antreprenorul în serie a dat din nou lovitura! Care este ultimul tun dat de Radu Georgescu

Radu Georgescu a anunţat în luna mai 2014 că a devenit acţionar şi preşedinte al boardului pentru Coinzone, un start-up cu sediul central în Menlo Park - oraşul din SUA unde are sediul central şi reţeaua socială Facebook - care îşi propune să lanseze o platformă de plată globală pentru mai multe monede virtuale, printre care şi Bitcoin.

Compania daneză Coinify ApS a achiziţionat platforma Coinzone, care le permite comercianţilor să accepte plaţi prin moneda virtuală Bitcoin şi care îl avea printre cofondatori şi pe românul Radu Georgescu, marcând astfel un nou exit la nivel internaţional pentru antreprenorul român.

„Coinify va prelua operaţiunile Coinzone, un furnizor de top de plăţi prin Bitcoin. Coinzone ne va aduce clienţi şi o echipă de dezvoltare, iar în urma acestui parteneriat vor apărea opor­tunităţi de a atrage noi clienţi pe ambele platforme. Prin achiziţia Coin­zone, Coinify îşi consolidează poziţia de platformă de monede digitale nu­mă­rul unu în Eu­ropa“, conform unui anunţ al companiei daneze.

Niciuna dintre firme nu a oferit detalii despre valoarea tranzacţiei.

Citiţi AICI despre ultima lovitură a lui Radu Georgescu

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antreprenorul-in-serie-a-dat-din-nou-lovitura-care-este-ultimul-tun-dat-de-radu-georgescu-14676114
14676114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.