Antonescu: Mandatul PNL pentru Chiţoiu în discuţia cu FMI, menţinerea cotei unice şi reducerea CAS

Postat la 04 noiembrie 2013 43 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că mandatul dat de PNL ministrului Chiţoiu pentru discuţiile cu FMI vizează menţinerea cotei unice de impozitare şi reducerea CAS cu 3 procente.

Antonescu: Mandatul PNL pentru Chiţoiu în discuţia cu FMI, menţinerea cotei unice şi reducerea CAS

 Liderul PNL a fost întrebat dacă mandatul dat ministrului Finanţelor privind împotrivirea faţă de creşterea fiscalităţii a fost respectat.

"Mandatul a fost dat în legătură cu cota unică şi în legătură cu scăderea cu 3 puncte procentuale deocamdată a CAS-ului. Este un mandat pe care dnul Chiţoiu l-a păstrat, un mandat pe care l-a susţinut şi un mandat pe care îl susţine în continuare (...) Ministrul Finanţelor a rămas în baza strictă a mandatului pe care PNL i l-a dat, mandat care în cele două chestiuni avea şi are şi susţinerea prim-ministrului", a declarat preşedintele PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-mandatul-pnl-pentru-chitoiu-in-discutia-cu-fmi-mentinerea-cotei-unice-si-reducerea-cas-11619680
11619680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.