ANI: 12 foşti şi actuali aleşi locali, în incompatibilitate

Postat la 15 martie 2018 40 afişări

Agenţia Naţionalã de Integritate (ANI) anunţă că a constatat starea de incompatibilitate, conflict de interese de naturã administrativã şi fals în declaraţii în cazul a 12 foşti şi actuali aleşi locali.

ANI: 12 foşti şi actuali aleşi locali, în incompatibilitate

Astfel, potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, printre cei vizaţi sunt:

Lungu Borgea Petru, primar al comunei Pîngãraţi, judeţul Neamţ, fiind acuzat de conflict de interese administrativ, întrucât ar fi "întocmit, semnat şi aprobat Contractul de arendare şi Contractul de concesiune, încheiate între Comuna Pîngãraţi, judeţul Neamţ, şi Asociaţia Crescãtorilor de Animale Pîngãraţi (asociaţie în cadrul cãreia fiul persoanei evaluate deţine calitatea de membru fondator), precum şi documente aferente, ulterior asociaţia încasând subvenţii A.P.I.A. pentru campaniile 2011 – 2015".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.