ANAF va desfiinta pana in toamna o treime din administratiile financiare pentru ca sunt ineficiente

Postat la 06 mai 2011 9 afişări

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va desfiinta pana in luna septembrie circa 150 de administratii financiare, reprezentand mai mul de o treime din cele 424 de unitati exiatente in prezent, pentru ca nu sunt eficiente.

"Va fi un plan gradual care se va realiza probabil in una sau doua etape, astfel incat pana in luna septembrie sa se incheie procedura de desfiintare a acestor administratii", a declarat pentru MEDIAFAX presedintele ANAF, Sorin Blejnar. El a precizat ca procesul va incepe in perioada urmatoare si va viza in principiu administratiile comunale si orasanesti, cu o pondere mica in veniturile colectate de ANAF la bugetul statului. Desfiintarea acestor administratii face parte dintr-un program mai amplu de restructurare a ANAF, care va presupune si disponibilizari si relocari de personal. "O mare parte din angajati vor fi relocati pe domenii cu un deficit de personal, in zone precum controlul fiscal sau activitatea de administrare a marilor contribuabili, unde gradul de colectare este mult mai mare", a mai spus Blejnar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fisc,
anaf,
inchidere,
administratii,
blejnar
/actualitate/anaf-va-desfiinta-pana-in-toamna-o-treime-din-administratiile-financiare-pentru-ca-sunt-ineficiente-8235047
8235047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.