ANAF îşi prelungeşte programul pentru a recupera minivacanţa bugetarilor din luna august

Autor: Alex Ciutacu Postat la 23 august 2018 40 afişări

ANAF îşi prelungeşte programul pentru a recupera minivacanţa bugetarilor din luna august

ANAF a decis să prelungească programul de lucru în perioada 20 august – 7 septembrie, în contextul recuperării celor două zile libere acordate de Guvernul Dăncilă bugetarilor, în perioada 16-17 august.

Prin urmare, de luni până vineri programul ANAF-ului şi al administraţiilor judeţene aflate în subordinea acestuia va fi prelungit. În primele patru zile din săptămână programul va fi prelungit cu o oră, urmând ca vineri să fie prelungit doar cu o jumătate de oră, a precizat Sabina Zereş, purtător de cuvânt ANAF, pentru ZF.

Astfel, activitatea sediului central ANAF până pe 7 septembrie se va desfăşura în intervalul 8.30 – 18.00, pentru primele patru zile din săptămână, şi în intervalul 8.30 – 15.45 vineri. În cazul administraţiilor judeţene, programul este 8 - 16.30 de luni până joi, iar vineri este 8 - 14.50. 

La începutul lunii august, guvernul Dăncilă a decis ca zilele de 16 şi 17 august, care au urmat sărbătorii religioase Adormirea Maicii Domnului din data de 15 august, să fie zile libere pentru sectorul bugetar. Oficialii au anunţat că zilele libere trebuie recuperate în 25 august şi 1 septembrie, zile de sâmbătă, sau prin prelungirea programului normal de lucru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
august,
program,
anaf

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.