ANAF a recuperat anul trecut aproape 8 miliarde de lei din combaterea evaziunii

Postat la 26 februarie 2013 11 afişări

ANAF a obţinut anul trecut venituri de aproape 8 miliarde de lei din combatarea evaziunii, prin acţiuni derulate de Garda Financiară, Inspecţia Fiscală şi Vamă, din care mai mult de o pătrime sunt rezultatul monitorizării transporturilor intracomunitare de mărfuri, în special legume-fructe şi carne.

Potrivit datelor centralizate de instituţie, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a colectat în 2012 aproape 168 de miliarde lei, în creştere cu peste 7% faţă de anul anterior.

Din cele 7,92 miliarde lei obţinute din combaterea evaziunii, circa 2,62 miliarde lei sunt rezultatul monitorizării transporturilor.

Structurile din cadrul ANAF au dispus anul trecut măsuri asigurătorii în valoare de peste 5,4 miliarde de lei şi au instituit obligaţii fiscale suplimentare de peste 6,8 miliarde de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANAF,
combaterea evaziunii
/actualitate/anaf-a-recuperat-anul-trecut-aproape-8-miliarde-de-lei-din-combaterea-evaziunii-10604874
10604874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.