Amenintare cu bomba la bordul unei aeronave, la Timisoara

Postat la 17 martie 2010 13 afişări

Turnul de control al Aeroportului International Timisoara a anuntat ca un comandant de aeronava, care initial a refuzat sa-si spuna identitatea, a informat, miercuri dimineata, ca la bordul unui avion ar fi plasata o bomba, la aeroport fiind trimise masini de Politie, jandarmi, pompieri si salvari.

Potrivit comandantului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat, Mihai Benga, amenintarea cu bomba a fost anuntata de comandantul unei aeronavei apartinand companiei low cost Wizzair care a decolat de la Timisoara spre Londra, aceasta fiind intoarsa la sol, iar, la ora transmiterii acestei stiri, cei 165 de pasageri fiind evacuati.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/amenintare-cu-bomba-la-bordul-unei-aeronave-la-timisoara-5752338
5752338
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.