Alternativele “depozitării sub saltea” - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 16 octombrie 2012 28 afişări

Există o serie de metode tradiţionale şi neortodoxe care facilitiează investirea banilor astfel încât inflaţia să nu îşi lase prea mult amprenta asupra averii. Chiar dacă specialiştii nu le recomandă, scepticii caută în permanenţă noi modalităţi care care să îi scape de inflaţie: “Orice gând despre raiuri sigure de depozitare a banilor(altele decât sub salteaua proprie) sunt periculoase” a declarat Jim O Neill, Chairman la Goldman Sachs Asset Management.

Cel mai popular "paradis sigur" - un bun care nu îşi pierde valoarea - este aurul. Dar acesta este greu şi pot interveni anumite costuri de depozitare, iar soluţia găsită de cei mai mari sceptici este investiţia sub diverse forme, variind între obiecte de artă, whiskey, obligaţiuni, colecţii valoroase de...orice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitie,
bani,
inflatie
/actualitate/alternativele-depozitarii-sub-saltea-galerie-foto-10227096
10227096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.