Alina Gorghiu a fost aleasă preşedinte al PNL în locul lui Klaus Iohannis

Autor: Andi Manciu Postat la 18 decembrie 2014 81 afişări

Alina Gorghiu a fost aleasă, joi, în funcţia de preşedinte al vechiului PNL, copreşedinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Alina Gorghiu a obţinut 48 de voturi, în timp ce Ludovic Orban a beneficiat de votul a 27 dintre colegi, au menţionat sursele citate.

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a anunţat, joi, în debutul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL, depunerea mandatului de preşedinte al partidului şi demisia din PNL, liderii formaţiunii alegând noul preşedinte PNL, între Ludovic Orban şi Alina Gorghiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GORGHIU,
PNL,
/actualitate/alina-gorghiu-a-fost-aleasa-presedinte-al-pnl-in-locul-lui-klaus-iohannis-13728404
13728404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.