Alexander Adamescu va rămâne în libertate până la soluţionarea cererii de extrădare

Postat la 15 iunie 2016 80 afişări

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, va fi liber până ce judecătorii vor soluţiona cerere de extrădare în cazul său, asta a decis, marţi, un judecător din Londra, potrivit apărătorului lui Adamescu, avocatul Cătălin Breazu.

Alexander Adamescu va rămâne în libertate până la soluţionarea cererii de extrădare

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost dus marţi în faţa unei instanţe din Londra, pentru confirmarea mandatului european de arestare, emis de Tribunalul Bucureşti, asta după ce fusese reţinut luni seară de poliţişti.

Judecătorii au hotărât că nu se impune arestarea lui Alexander Adamescu şi că acesta să fie lăsat în libertate, până la soluţionarea cererii de extrădare în cazul său, a declarat avocatul Cătălin Breazu, apărătorul bărbatului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alexander-adamescu-va-ramane-in-libertate-pana-la-solutionarea-cererii-de-extradare-15491269
15491269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.