Alertă meteo de ploi torenţiale până luni dimineaţa. Cod galben în 29 de judeţe

Postat la 06 iunie 2019 53 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, o nouă informare meteo de ploi torenţiale, până luni dimineaţa. De asemenea, 29 de judeţe sunt, total sau parţial, sub avertizare cod galben de ploi torenţiale, descărcări electrice, vânt şi vijelii, până joi seara.

Alertă meteo de ploi torenţiale până luni dimineaţa. Cod galben în 29 de judeţe

Potrivit informării meteo, începând de joi de la ora 10 până luni la ora 10, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării.

 

Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ploi torentiale,
cod galben,
alerta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.