Alegerile locale vor avea loc odată cu cele parlamentare. Coaliţia a căzut de acord asupra comasării

Postat la 05 septembrie 2011 12 afişări

Partidele din arcul guvernamental au căzut de acord, luni dimineaţă, asupra comasării alegerilor locale cu cele parlamentare, însă rămâne în discuţie sistemul de vot care va fi adoptat pentru legislative, au declarat pentru MEDIAFAX surse din coaliţia majoritară.

Asupra propunerii de comasare a alegerilor a existat "consens total", au precizat sursele citate.

Varianta comasării este amânarea până în toamna anului 2012 a alegerilor locale, însă nu s-a stabilit o dată pentru organizarea acestora, au precizat aceleaşi surse.

Sursele citate au mai arătat că la nivelul coaliţiei urmează să fie elaborate textul unei noi legi privind alegerile parlamentare şi locale şi de modificare a legii privind statutul aleşilor locali.

Partidele din arcul guvernamental nu au discutat, luni dimineaţă, şi varianta de sistem de vot care ar putea fi aplicată în eventualitatea comasării alegerilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Alegeri,
parlamentare,
coaliţie
/actualitate/alegerile-locale-vor-avea-loc-odata-cu-cele-parlamentare-coalitia-a-cazut-de-acord-asupra-comasarii-8698883
8698883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.