Ajutoare de stat pentru Rafo

Postat la 08 martie 2006 2 afişări

Intr-o prima etapa, datorii de peste 45 de milioane de dolari ale Rafo Onesti au fost transformate in actiuni. Acestea au fost cumparate de proprietari (la vremea respectiva Imperial Oil, a omului de afaceri Corneliu Iacobov si Canyon Servicos).

 

CIFRA DE AFACERI: Rafo a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de un miliard de dolari, potrivit estimarilor BKP.

 

CAPACITATE DE PRODUCTIE: Rafinaria are o capacitate de productie de aproximativ trei milioane de tone de titei pe an.

 

PRODUCTIE: Rafo a realizat, anul trecut, o productie de aproximativ doua milioane de tone.

 

DATORII: Rafinaria are datorii de peste 15.000 de miliarde de lei (500 de milioane de dolari), din care jumatate la bugetul statului.

 

AJUTOR DE STAT: Datorii de peste 45 de milioane de dolari au fost transformate in actiuni, dupa privatizarea Rafo si rascumparate de proprietari pentru 11 milioane $.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ajutoare de stat pentru Rafo
/actualitate/ajutoare-de-stat-pentru-rafo-978817
978817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.