Ai grija la ce postezi pe Facebook! Te-ai putea trezi fara job!

Postat la 11 noiembrie 2010 17 afişări

Facebook-ul si, in general, retelele de socializare, tind sa devina o problema, atat pentru angajatori, cat si pentru angajati. Fie ca pierzi prea mult timp pe net si nu mai esti atent la ceea ce ai de facut, fie ca postezi diferite comentarii sau fotografii care nu plac sefilor, te poti trezi intr-o zi ca esti dat afara, fara sa stii de ce. Pentru ca, fii sigur ca activitatea ta pe Facebook este monitorizata indeaproape, ori de catre sef, ori de catre vreun coleg „binevoitor”.

Poti sa fii dat afara doar pentru ca ai cont pe Facebook? Da, dar nu chiar doar pentru asta. Daca insa faci comentarii mai putin placute la adresa companiei sau la adresa sefilor, sau daca postezi fotografii de la o petrecere unde, sa zicem, te-ai "simtit mai bine", toate acestea pot fi un motiv destul de intemeiat pentru un sef care nu are simtul umorului.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Facebook,
internet,
retele sociale
/actualitate/ai-grija-la-ce-postezi-pe-facebook-te-ai-putea-trezi-fara-job-7708474
7708474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.