Aglomeraţie pe DN 1, pe Valea Prahovei. Ce RUTĂ ALTERNATIVĂ recomandă poliţiştii

Autor: Daciana Ilie Postat la 11 iulie 2015 115 afişări

Traficul pe DN 1, pe Valea Prahovei, este îngreunat, sâmbătă, la Comarnic formându-se, pe sensul către munte, o coloană de maşini pe o distanţă de doi kilometri, iar poliţiştii, care se aşteaptă ca drumul să se aglomereze şi la intrarea în Predeal, recomandă ca rută alternativă DN 1A.

Circulaţia pe Drumul Naţional 1 este îngreunată, sâmbătă, în zona oraşului Comarnic, unde pe sensul de urcare către staţiunile montane s-a format o coloană de maşini între kilometrul 104 şi kilometrul 106.

Pe acest tronson, se circulă cu viteză de aproximativ 30-40 de kilometri pe oră, însă nu se înregistrează blocaje, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene Prahova.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că traficul este intens şi între staţiunile Sinaia şi Buşteni şi că este posibil ca DN 1 să se aglomereze şi la intrarea în staţiunea Predeal dinspre Azuga, la kilometrul 140+640 de metri, unde se lucrează la un pasaj şi unde şi vineri s-a circulat cu dificultate, formându-se coloane de maşini pe ambele sensuri de mers.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii le recomandă şoferilor care se îndreaptă spre Braşov să folosească ruta alternativă DN 1A Ploieşti - Cheia - Săcele. În zona Bran-Moeciu se poate ajunge pe traseul DN 7 Bucureşti - Bâldana, DN 71 Bâldana - Târgovişte, DN 72A Târgovişte - Valea Mare - Pravăţ, DN 73 Valea Mare - Pravăţ - Braşov. Poate fi urmată, de asemenea, ruta A1 Bucureşti - Piteşti, DN 73 Piteşti - Braşov, cu menţiunea că segmentul Câmpulung - Piteşti (DN 73) este în lucru, precizează Centrul Infotrafic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AGLOMERAŢIE,
DN 1,
/actualitate/aglomeratie-pe-dn-1-pe-valea-prahovei-ce-ruta-alternativa-recomanda-politistii-14576732
14576732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.