Afacerile New Kopel Group au crescut cu 20% în primele şase luni ale anului

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 02 august 2016 64 afişări

Afacerile New Kopel Group au crescut cu 20% în primele şase luni ale anului

New Kopel Group a închis prima jumătate a anului cu o creştere cu 20% a activităţii la nivelul tuturor diviziilor sale. Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 9 milioane de Euro, în creştere cu 40% faţă de perioada smilară a anului 2015. Pentru prima jumătate a anului, cifra de afaceri înregistrată a însemnat 15 millioane de Euro.

Pentru New Kopel Group, primele 6 luni ale anului 2016 au insemnat un context de business favorabil sustinut si de ritmul cresterii pietei. Flota SIXT New Kopel Operational Leasing a crescut cu 23% in vreme ce SIXT Rent a Car si-a dublat aproape flota, in ultimii doi ani, ajungand la 800 de masini.

New Kopel este un grup de companii, lider in industria auto romaneasca. New Kopel Group a aparut pe piata din Romania in 2005, fiind singura companie care ofera, în acelasi timp, servicii de leasing operational, fleet management, si rent-a-car. In 2006, New Kopel Group devine licentiat exclusiv SIXT Rent a Car. SIXT este unul dintre cei mai mari furnizori internationali de servicii rent-a-car, detinand 3.500 de locatii, in 180 de tari din intreaga lume.

In 2008, New Kopel Group lanseaza divizia de vanzari auto second hand, ce ofera clientilor masini din flota auto proprie, cu garantie de 2 ani "din bara in bara" - un serviciu unic in Romania. Ulterior, in 2010, New Kopel isi deschide un centru 3S specializat in furnizarea de servicii de vanzari, service si piese de schimb, Union Motors. Tot aici, serviciile post-vanzare pentru Dacia si Renault sunt disponibile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.