Vezi aici masurile convenite de Guvern cu FMI si CE

Postat la 10 mai 2010 11 afişări

Fondul de salarii pentru sistemul bugetar va fi limitat anul viitor la 39 de miliarde lei, prin reducerea numarului total de angajati in sectorul publicu 70.000 de oameni, potrivit potrivit Memorandumului suplimentar de intelegere convenit de Romania cu FMI si UE.

Alte prevederi, conform documentului obtinut de MEDIAFAX: tichetele de masa, castigurile de capital si dobanzile la depozite bancare vor fi impozitate, vor fi eliminate scutirile de la impozitul pe venit acordate programatorilor IT, legea insolventei personale nu va fi adoptata, Termoelectrica va fi vanduta sau inchisa, CFR Marfa va fi privatizata, iar arieratele celor 10 companii monitorizate vor fi reduse cu 2,5%. Se va recurge la majorarea taxelor, daca masurile deja convenite nu au efect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Guvern,
FMI,
CE
/actualitate/afaceri/vezi-aici-masurile-convenite-de-guvern-cu-fmi-si-ce-6106720
6106720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.