Vacanta de vara ultra last minute, de pe o zi pe alta, cu pana la 50% mai ieftina

Postat la 13 iulie 2010 49 afişări

Cine nu si-a cumparat o vacanta de vara in strainatate cu pana la 30% mai ieftina prin programul de inscrieri timpurii, poate profita de ofertele de tip ultra last minute, cu reduceri chiar de 50%.

Doritorii trebuie sa aiba insa bagajele facute, un program flexibil, dar si banii necesari, pentru ca agentiile scot la vanzare aceste pachete turistice cu cateva zile inaintea plecarii. In ciuda reducerilor foarte mari, cuprinse intre 30-50%, calitatea serviciilor este aceeasi ca in cazul cumpararii la tarif normal, iar la mijloc nu este nicio smecherie, asigura agentiile. "Agentiile sunt dispuse sa faca asemenea reduceri pentru a nu pierde banii pe care ii au blocati in pachetele turistice, de regula, atunci cand mai au cateva camere neocupate dintr-o serie", explica pentru Gandul Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT). Reducerea este maxima pentru biletele puse in vanzare pe ultima suta de metri, insa nu oricine poate sa se hotarasca sa plece in vacanta de pe o zi pe alta, cum este cazul familiilor cu copii. "Preturile reduse sunt un argument puternic pe timp de criza, indeosebi pentru turistii cu bugete mici", ne explica Cristian Pandel, managerul agentiei Christian Tour, care spune ca zilnic are asemenea solicitari.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
vacante,
litoral,
mancare,
hotelieri,
profit
/actualitate/afaceri/vacanta-de-vara-ultra-last-minute-de-pe-o-zi-pe-alta-cu-pana-la-50-mai-ieftina-6544707
6544707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.