Unde si la ce preturi mai sunt apartamente noi de vanzare. Fata de boom, reducerile sunt de 20-40%

Postat la 21 iulie 2011 33 afişări

Stocul de locuinte noi disponibile in Bucuresti a inceput sa scada, pe fondul numarului mic de apartamente livrate in ultimii doi ani si al scaderii preturilor. In sapte din noua proiecte rezidentiale din Bucuresti preturile solicitate sunt sub 1.000 de euro/mp.

Preturile apartamentelor noi din Bucuresti au scazut in cele mai multe cazuri sub nivelul de 1.000 de euro/metrul patrat construit, dar nu mai jos de 800 de euro/metrul patrat, in conditiile in care acesta este nivelul la care se vand si cele mai multe apartamente vechi din oras, iar dezvoltatorii nu s-au aruncat sa construiasca apartamente la "costuri de criza". In aceste conditii, cu vanzari de un apartament pe saptamana sau doar lunar, o buna parte a dezvoltatorilor imobiliari si-au redus stocul de locuinte nevandute, astfel ca in noua proiecte din Bucuresti, cu un total de 3.800 de apartamente, sunt nevandute mai putin de 700 de unitati, respectiv 20%, po¬trivit unei analize a ZF, care a trimis soli¬ci¬tari catre reprezentantii a 18 dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale din Bucuresti.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
apartamente,
locuinte,
piata,
vanzare
/actualitate/afaceri/unde-si-la-ce-preturi-mai-sunt-apartamente-noi-de-vanzare-fata-de-boom-reducerile-sunt-de-20-40-8511233
8511233
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.