Un român conduce una din cele mai mari companii aeriene din lume. Cum a ajuns la un salariu de UN MILION DE EURO PE AN

Postat la 08 iunie 2015 7162 afişări

Un român conduce una din cele mai mari companii aeriene din lume. Cum a ajuns la un salariu de UN MILION DE EURO PE AN

A emigrat în 1961 şi după mulţi ani de muncă a ajun să ocupe unul dintre cele mai râvnite fotolii de CEO. Acum, românul câştigă anual circa un milion de euro.

„Inspirat de vasta cultură şi curiozitate a părinţilor, am avut o sete de a învăţa şi o curiozitate de a explora lumea, calităţi excelente pentru liderul unei companii aeriene”. Aşa îşi argumentează un român numirea sa în funcţia de CEO al uneia dintre cele mai mari companii aeriene din lume.

Acum are un salariu anual de circa un milion de euro, la care se adaugă bonusurile şi conduce o firmă ce efectuează nu mai puţin de 1.000 de zboruri pe zi.

Cum a reuşit românul Călin Rovinescu să conducă una dintre cele mai mari companii din lume

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
companii aeriene,
crestere
/actualitate/afaceri/un-roman-conduce-una-din-cele-mai-mari-companii-aeriene-din-lume-cum-a-ajuns-la-un-salariu-de-un-milion-de-euro-pe-an-14421163
14421163
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.