Un austriac vrea sa construiasca in Bucegi, o statiune de cinci stele in valoare de un miliard de dolari

Postat la 10 martie 2011 13 afişări

Un om de afaceri austriac a prezentat, miercuri, la un forum de afaceri, un proiect turistic de un miliard de dolari, pe care vrea sa-l construiasca pe Valea Prahovei.

Plecand de la constatarea ca romanii cheltuiesc anual 60 de milioane de euro pentru a-si face vacantele in Austria, Kurt Neuschitzer spune ca le va aduce romanilor Austria in Bucegi, cu ceea ce are ea mai bun: servicii de cinci stele si "entertainment". "Aveti de toate, natura, peisaje, munte, mare, dar va lipseste ceva. Acest ceva se numeste entertainment!" Noul concept pe care omul de afaceri austriac Kurt Neuschitzer il propune romanilor prin construirea statiunii de cinci stele Zamora este axat pe "distractie". "Nu vom construi un hotel, ci o statiune intreaga, nu vom construi o partie de schi, ci un intreg complex sportiv, nu vom construi un restaurant, ci un intreg centru de petrecere a timpului liber, in care vom avea parc de distractie, restaurante si spatii de shopping".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
investitii,
statiuni,
Valea Prahovei
/actualitate/afaceri/un-austriac-vrea-sa-construiasca-in-bucegi-o-statiune-de-cinci-stele-in-valoare-de-un-miliard-de-dolari-8049233
8049233
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.