Ultimele solutii de evitare a unei noi crize financiare: "ruperea" marilor banci sau "dubla taxare" a profiturilor

Postat la 22 aprilie 2010 35 afişări

Divizarea bancilor americane "prea mari pentru a fi lasate sa cada" este discutata in Congresul SUA, in timp ce FMI propune o "dubla taxare", astfel incat riscurile pentru economia mondiala sa fie limitate.

Evitarea unei noi crize financiare - vazuta drept probabila de acum in opt ani, de catre magnatul George Soros - s-ar putea face, fie prin divizarea acelor institutii de credit gigantice, socotite "prea mari pentru a fi lasate sa cada", fie printr-o "dubla taxare" a profiturilor lor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
banci,
criza,
solutii,
evitare,
taxare,
profit
/actualitate/afaceri/ultimele-solutii-de-evitare-a-unei-noi-crize-financiare-ruperea-marilor-banci-sau-dubla-taxare-a-profiturilor-6004111
6004111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.