Tăriceanu: Asisităm la nişte alegeri care au fost practic într-un perfect anonimat

Autor: Teona Tomoiaga Postat la 10 noiembrie 2019 73 afişări

Tăriceanu: Asisităm la nişte alegeri care au fost practic într-un perfect anonimat

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a acuzat, duminică, după ce a votat, un deficit democratic foarte grav cauzat de lipsa campaniei electorale. ”Asistăm la nişte alegeri care au fost practic într-un perfect anonimat”, a punctat Tăriceanu.

”Asistăm la nişte alegeri care au fost practic într-un perfect anonimat, fără campanie electorală, fără ca să existe dezbaterile necesare, în aşa fel încât alegătorii să poată să ia cunoştiinţă de programul fiecărui candidat şi să voteze raţional, pe baza ofertei electorale făcută de fiecare. Este un deficit democratic grav”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu după ce a votat.

El a mai spus că intenţionează să propună modificarea legislaţiei electorale, astfel încât campaniile electorale să fie cât mai vizibile.

”Am o singură bucurie, anume că urmare a propunerilor pe care le-am făcut şi au fost acceptate în legătură cu votul anticipat pe mai multe zile. Am văzut că s-a exercitat votul românilor în străinătate în condiţii mult mai civilizate”, a adăugat liderul ALDE.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TĂRICEANU,
VOT,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.