Super-oferte de vacante in strainatate de la 50 de euro in sus

Postat la 07 februarie 2011 23 afişări

Fie ca vrei sa pleci intr-o vacanta de Sfantul Valentin, de Paste sau te gandesti deja sa rezervi un sejur ieftin pentru la vara ori doar vrei sa evadezi pentru cateva zile fara sa fie vreo sarbatoare anume, ai parte ACUM de super-oferte de cazare!

Preturile incep de la 50 de euro pentru patru zile de cazare si poti iesi chiar mai ieftin decat atat, depinde doar de tara pe care o alegi si de durata sejurului! Sa o luam in ordine: de Sfantul Valentin, cele mai bune oferte par sa fie in Bulgaria. Aici, preturile incep de la 49 de euro pentru patru zile de cazare la o vila de trei stele! Pe lista apare si Ungaria, care te cheama spre Budapesta sa vezi ce inseamna ospitalitatea! Ofertele sunt de la 59 de euro in sus pentru patru zile de cazare la un hotel de trei stele!

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
vacante,
strainatate,
reduceri
/actualitate/afaceri/super-oferte-de-vacante-in-strainatate-de-la-50-de-euro-in-sus-7959162
7959162
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.