Succesul programului Rabla: soferii stau la cozi zi si noapte si dorm in masini

Postat la 05 martie 2010 27 afişări

Pentru ca voucherele obtinute in schimbul masinii pot fi vandute de anul acesta, mii de oameni isi duc harburile la fier vechi.Cei care vor sa le vanda cer 1.200-2.000 de lei, iar cei care cumpara ofera intre 800 lei si 1.300 lei. La Timisoara, bisnitarii au facut 2-3 miliarde de lei vechi din vouchere, intr-o saptamana.

Programul Rabla 2010 are un succes incredibil. In numai doua saptamani, soferii au dus la casat peste 20.000 de masini, adica aproape doua treimi din numarul total al masinilor casate pe intreg anul trecut, a declarat joi Gheorghe Popescu, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM). In plus, au fost distribuite 40.000 de tichete valorice, reprezentand prima de casare de 3.800 de lei. "Au fost 2.000 de masini predate zilnic colectorilor, ceea ce a fost imbucurator si surprinzator pentru noi, mai ales ca in 2009 programul nu a fost realizat pana la sfarsitul anului. Dar la aceasta ora lucrurile se dezvolta si merg foarte bine, intr-un ritm rapid", a adaugat seful AFM.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Rabla,
program,
succes,
cozi,
vouchere
/actualitate/afaceri/succesul-programului-rabla-soferii-stau-la-cozi-zi-si-noapte-si-dorm-in-masini-5715788
5715788
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.