Steve Jobs este cel mai puternic om din industria media

Postat la 20 iulie 2010 28 afişări

Steve Jobs, liderul companiei Apple, ocupa primul loc in topul celor mai puternici 100 de oameni din industria media realizat de Media Guardian, surclasandu-i pe fondatorii Google Serghei Brin si Larry Page, care s-au situat pe locul al doilea.

Steve Jobs, care anul trecut ocupa locul al patrulea in topul realizat de Media Guardian, a fost apreciat pentru inovatia pe care a adus-o in consumul de media prin lansarea tabletei iPad. Astfel, Jobs i-a depasit pe Serghei Brin si Lary Page, care s-au situat pe primul loc in acest top in ultimii trei ani.

Pe locul al treilea s-a clasat Mark Thompson, CEO al BBC, urmat, pe locul al patrulea, de Rupert Murdoch, CEO si Chairman al News Corporation. Pe locul al cincilea s-a situat Evan Williams, cofondator si CEO al Twitter.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Steve Jobs,
top,
Media Guardian,
Apple,
industrie
/actualitate/afaceri/steve-jobs-este-cel-mai-puternic-om-din-industria-media-6637577
6637577
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.