Rusia are suficienta influenta pentru a raspunde agresiv scutului antiracheta american

Postat la 15 februarie 2010 13 afişări

Rusia are suficienta influenta in Europa de Est, prin intermediul Transnistriei, regiunii Kaliningrad, Belarusului si Ucrainei, pentru a raspunde agresiv planurilor militare si de securitate ale Statelor Unite si va face totul pentru a impiedica proiectul scutului antiracheta.

Regiunea separatista moldoveana Transnistria a anuntat luni ca este pregatita sa gazduiasca rachete tactice rusesti, daca Moscova ii va cere acest lucru. Liderul separatist Igor Smirnov a declarat ca Transnistria este dispusa sa gazduiasca rachete balistice Iskander, in contextul amplasarii unor elemente ale scutului american antiracheta in Europa de Est.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rusia,
scuturi,
Transnistria
/actualitate/afaceri/rusia-are-suficienta-influenta-pentru-a-raspunde-agresiv-scutului-antiracheta-american-5526209
5526209
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.