Romanii pot scapa de rate 18 luni, prin “Prima Casa 2”

Postat la 21 aprilie 2010 15 afişări

Romanii care vor sa isi ridice o locuinta prin "Prima Casa 2" mai au de asteptat, chiar daca recent au fost publicate in Monitorul Oficial modificarile reclamate de bancheri privind ipotecile si alte conditii pe care trebuie sa le indeplineasca solicitantii.

Cei interesati pot obtine o garantie de 70.000 de euro, pentru locuinte la care nu au inceput inca lucrarile. Cu toate acestea, reprezentantii Fondului de Garantare sustin ca inca nu au primit de la banci dosare pentru constructia de case prin programul guvernamental.

"Asteptam ca in cateva zile sa se publice in Monitorul Oficial hotararea de Guvern care sa modifice hotararea 717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a programului Prima Casa. Nici bancile inca nu pot primi dosare pentru aceasta etapa a programului", au declarat pentru Gandul reprezentanti ai FNGCIMM.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Prima Casa,
masuri,
rate,
piata,
programe
/actualitate/afaceri/romanii-pot-scapa-de-rate-18-luni-prin-prima-casa-2-5981812
5981812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.