Romanii cumpara mai des, dar mai putin

Postat la 02 mai 2010 15 afişări

Radu Timis, fondatorul afacerii Cris-Tim, unul dintre cei mai importanti producatori de carne si preparate din carne de pe piata din Romania, remarca faptul ca oamenii sunt mult mai atenti la cantitate atunci cand cumpara.

"Prefera produse in gramaje mai mici, portionate, cumpara mai des, dar mai putin", observa Timis, adaugand ca nimeni nu mai cumpara peste necesitati, intrucat nu-si mai permit sa arunce mancarea, asa cum se intampla in trecut. "Nimeni nu mai cumpara salam la baton, ci mai degraba o cantitate cu pana la 30% mai mica, feliata si infoliata, iar comportamentul este normal pentru perioada pe care o traversam"

Citeste mai multe in "Cum ne-a schimbat criza"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cris tim,
comert,
radu timis,
/actualitate/afaceri/romanii-cumpara-mai-des-dar-mai-putin-6066918
6066918
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.