Romania este pe locul trei in Europa la preferintele pentru credite bancare

Postat la 22 aprilie 2010 10 afişări

Romania se afla pe pozitia a treia in Europa intr-un clasament al statelor in care populatia are ca preferinta creditele bancare, un sfert dintre romani apeland la astfel de imprumuturi, desi doar putin peste jumatate dintre cetateni utilizeaza produse bancare, se arata intr-un studiu GFK

Studiul arata ca ponderea utilizatorilor de produse bancare in totalul populatiei de peste 15 ani este de 56%, Romania clasandu-se pe locul 13 intre tarile europene analizate, cu o pozitie inaintea Bulgariei. Printre primele clasate se gasesc tari precum Slovenia si Austria, cu o penetrare a serviciilor bancare de 100%, respectiv 98%, urmate de Croatia si Cehia, cu 90%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
credit,
preferinte,
banci,
studiu,
GfK
/actualitate/afaceri/romania-este-pe-locul-trei-in-europa-la-preferintele-pentru-credite-bancare-6013411
6013411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.