Rezolvarea tensiunilor din Tunisia si Egipt ar putea ieftini cu 30-50% vacantele in aceste state

Postat la 07 februarie 2011 13 afişări

Cele doua state sunt momentan evitate de catre turisti din cauza tensiunilor sociale, respectiv a manifestatiilor si a ciocnirilor violente. Odata cu calmarea situatiei insa, cel mai probabil industria de turism din cele doua state va declansa un adevarat val de ieftiniri, pentru a recupera o parte din clientii pierduti.

"In momentul in care vor iesi din criza politica vor fi nevoiti sa faca reduceri considerabile, de 30-50%. Nu au alta solutie pentru a recupera terenul pierdut in fata altor destinatii de turism, cum ar fi Turcia", a declarat pentru gandul Traian Badulescu, consultant turism. Dupa cum explica el, cele mai importante reduceri se vor aplica pachetele turistice mai scumpe, de peste 1.000 de euro pentru sapte zile. Chiar si asa, un pachet turistic de sapte zile in Egipt, la un hotel de patru stele cu transport cu avionul care pana acum costa 500 de euro ar putea cobori in jurul sumei de 400 de euro.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
turism,
vacante,
destinatii,
concedii,
Egipt,
tarife
/actualitate/afaceri/rezolvarea-tensiunilor-din-tunisia-si-egipt-ar-putea-ieftini-cu-30-50-vacantele-in-aceste-state-7957717
7957717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.