Plosceanu, ARACO: Sunt multe masuri propuse de mediul patronal pe care Guvernul nu le-a acceptat

Postat la 03 august 2009 31 afişări

Presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor din Constructii, Laurentiu Plosceanu, spune ca multe dintre masurile anti-criza propuse de mediul patronal nu au fost acceptate de catre de catre Guvern

"Sunt multe masuri pe care guvernul nu le-a acceptat din cele propuse de mediul patronal. Sunt si cateva masuri acceptate politic, aprobate in Parlament, care trebuiau aplicate imediat si care au trenat in semestrul I, cum ar fi compensarea TVA, finantari pentru infrastructura, plata creantelor, reabilitarea energetica a cladirilor, actualizarea codului fiscal sau neimpozitarea profitului reinvestit", a declarat Laurentiu Plosceanu.

 

Presedintele ARACO, asociatie care reprezinta 1.500 de companii din constructii cu afaceri de peste 1,5 miliarde de euro, considera ca insuccesele economice din primul semestru se vor amplifica in urmatoarele luni, piata constructiilor urmand sa scada in acest an cu mai mult de 8%, cat reprezinta ultima estimare a Fondului Monetar International privind evolutia economiei romanesti in 2009.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/plosceanu-araco-sunt-multe-masuri-propuse-de-mediul-patronal-pe-care-guvernul-nu-le-a-acceptat-4717864
4717864
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.