Planurile Dacia, in Financial Times: o noua masina dedicata familiei si un mic vehicul utilitar

Postat la 02 noiembrie 2010 10 afişări

Grupul Renault isi propune, potrivit Financial Times, sa ajunga, pana in 2015, la vanzari care sa depaseasca numarul de 550.000 de autoturisme anual, ceea ce reprezinta cu peste 50% mai mult decat media actuala.

Acest obiectiv a fost fixat in conditiile in care grupul intentioneaza sa introduca, in curand, pe piata noi modele care sa se mentina in categoria masinilor low-cost. Ceea ce se stie, pana in acest moment, este ca Dacia va crea un alt autoturism destinat familiilor, precum si un mic vehicul utilitar.

Productia va fi realizata, in mare parte, in orasul Tanger din Maroc, intrucat uzina de la Mioveni functioneaza deja la capacitate maxima, oficialii Renault estimand ca cererile se vor intensifica in toata Europa, pe fondul austeritatii financiare de pe continent.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/planurile-dacia-in-financial-times-o-noua-masina-dedicata-familiei-si-un-mic-vehicul-utilitar-7664975
7664975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.