Peter Imre, noul director general al Adevarul Holding

Postat la 01 aprilie 2010 231 afişări

Trustul media Adevarul Holding a anuntat numirea lui Peter Imre in functia de director general al grupului, dupa ce fostul director, Razvan Corneteanu, si-a anuntat demisia, impreuna cu mai multi directori si redactori sefi ai publicatiilor din trust.

Adevarul Holding are de astazi o noua conducere: Dinu Patriciu - presedinte, Peter Imre - director general si Andrei Stefan - director general adjunct.

Peter Imre si-a inceput cariera in 1985 la Hertz Rent-A-Car Budapesta. In perioada 1988 - 1993 a fost consultant de marketing pentru Phillip Morris, iar in perioada 1993 - 1998 a detinut diverse functii de conducere in cadrul Kraft Jacobs Suchard Austria si Romania, inclusiv cea de director general interimar al Kraft Jacobs Suchard.

In 1998 a devenit director corporate Affairs Phillip Morris pentru Romania si Bulgaria, functie pe care a detinut-o pana in 2009. Din anul 2000, Peter Imre a fost membru al Clubului Roman de Presa, iar in perioada 2002-2003 a fost membru al Consiliului Director al Camerei de Comert Americane si Vicepresedinte al Asociatiei pentru Promovarea Tinerilor.

Andrei Stefan a absolvit Dreptul in Romania si are un MBA obtinut la Universitatea Rice din Houston, SUA, a condus Divizia de distributie si retail a companiei Dyneff din Franta (membra a Grupului Rompetrol) si apoi Casa de brokeraj Fairwind Securities.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Adevarul,
demisii,
Peter Imre,
director

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/peter-imre-noul-director-general-al-adevarul-holding-5796685
5796685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.