OTE si Cosmote ar putea fuziona cu "binecuvantarea" Deutsche Telekom

Postat la 30 martie 2010 16 afişări

Dupa 11 ani in care au mers pe drumuri separate, companiile OTE si Cosmote - cei mai mari jucatori de pe piata de telefonie fixa si mobila din Grecia, ar putea fuziona intr-o singura companie, scrie publicatia elena "Kathimerini" ("Cotidianul" - in limba romana), care isi bazeaza articolul pe declaratii ale unor surse apropiate celor doi operatori. Ideea unei fuziuni intre OTE si Cosmote nu are multi adepti in Grecia, insa proiectul unei singure companii pare a fi pe placul nemtilor de la Deutsche Telekom, adauga Kathimerini.

Grupul elen OTE este actionarul principal al companiei locale Romtelecom in timp ce Cosmote controleaza in Romania numarul trei pe piata locala de telefonie mobila si companiile Germanos si Telemobil (Zapp). Anul trecut companiile controlate de OTE si Cosmote in Romania au avut venituri mai mari de 1,1 mld. euro.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
OTE,
Cosmote,
Deutsche Telekom,
telecom,
/actualitate/afaceri/ote-si-cosmote-ar-putea-fuziona-cu-binecuvantarea-deutsche-telekom-5788391
5788391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.