Numarul tichetelor de casare a masinilor prin programul Rabla, suplimentat

Postat la 09 iunie 2010 11 afişări

Numarul tichetelor acordate de stat pentru casarea masinilor uzate prin intermediul programului "Rabla" a fost suplimentat de Guvern cu inca 30.000 vouchere, aceasta fiind a treia suplimentare efectuata pe parcursul anului 2010 dupa ce tichetele emise au fost distribuite integral catre unitati REMAT.

Suplimentarea numarului de tichete pentru scoaterea din circulatie a masinilor uzate a fost decisa in sedinta de miercuri a Guvernului, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Informatia a fost confirmata la finalul sedintei de premierul Emil Boc, care a aratat ca, in acest an, statul a alocat 714 milioane lei pentru acest program.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
tichete,
rabla,
masini
/actualitate/afaceri/numarul-tichetelor-de-casare-a-masinilor-prin-programul-rabla-suplimentat-6337395
6337395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.