Nexus One nu a putut intrece iPhone

Postat la 16 martie 2010 10 afişări

Nexus One, primul telefon marca Google se vinde intr-un ritm mult mai slab decat primul iPhone, ajungand la 135,000 de unitati vandute in acelasi timnp in care Apple a vandut un million de iPhone-uri.

Apple a vandut un million de iPhone-uri dupa 74 de zile dupa ce a fost pus la vanzare, in timp ce Nexus One a avuyt vanzari de opt ori mai mici, scrie BusinessWeek.com.

Google a lansat telefonul in luna ianuarie a acestui an, vanzsarile acestuia facandu-se prin intermediuul site-ului. Consumatorii nu sunt obisnuiti sa cuimpere telefoane in acest mod, lucru care nu a fost in favoarea vanzarilor Google,m a spus Peter Farago, vicepresedinte de marketing din cadrul companiei de cercetare Flurry INC

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom
/actualitate/afaceri/nexus-one-nu-a-putut-intrece-iphone-5750400
5750400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.