Multe hoteluri se vor inchide in 2011 pentru ca proprietarii nu mai pot sustine pierderile

Postat la 19 septembrie 2010 12 afişări

Multi proprietari de hoteluri din Romania si-ar putea inchide unitatile in 2011, iar oferta de camere ar putea scadea cu peste 10%, in conditiile in care acestia nu mai au resurse sa sustina pierderile inregistrate din cauza crizei, potrivit directorului firmei Trend Hospitality, Tinu Sebesanu.

"Este posibil sa se mai deschida hoteluri mici, insa multe unitati se vor inchide in 2011. Oferta de camere pe piata va fi mai mica, procentul de scadere ar putea depasi 10%. Situatia este mai grea decat anul trecut pentru ca hotelierii nu mai au resurse financiare pentru a sustine pierderile pe care le-au inregistrat in ultimul an si jumatate. Ei au luat in calcul mai multe solutii de depasire a crizei, cum ar fi reorganizarea si refinanarea, insa acum presiunea din partea bancilor este masiva", a declarat agentiei MEDIAFAX directorul executiv al firmei de consultanta Trend Hospitality, Tinu Sebesanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
hoteluri,
pierderi,
propritari,
/actualitate/afaceri/multe-hoteluri-se-vor-inchide-in-2011-pentru-ca-proprietarii-nu-mai-pot-sustine-pierderile-7308814
7308814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.